bobi home
Sep 15, 2020
Posted by: Lozen

Bobi Home detalji unijeće toplinu u vaš dom

      Nakon renoviranja stana posebnu pažnju sam obratila na biranje onih sitnica koje koristim svaki dan. Ti, nekome možda nebitni detalji, meni su kruna, tačka na i, koja pokazuje kakva sam zapravo ličnost. Bobi Home, brend koji je nastao 2013. godine u Crnoj Gori, nudi jedinstvene i originalne predmete koji će unijeti toplinu u vaš dom. Njihovi proizvodi ostavljaju dojam na sve istinske zaljubljenike u jednostavnost i ljepotu. Sa Tijanom Aćimović, osnivačicom brenda i dizajnerkom razgovarala sam o Bobi Home timu, najtraženijem proizvodu, novitetima koji nas očekuju

  1. Kako ste došli na ideju da pokrenete brend Bobi Home?

Oduvijek sam sve što sam pravila analizirala baš kao i danas kako stvaram proizvode, samo je u jednom trenutku to dobilo i svoje ime. Fascinantno je to koliko je taj proces uzbudljiv. Kreativnost je nešto što je na prvom mjestu ali od ideje do realizacije svaki detalj je važan. Dosta naših proizvoda je i nastalo spontano iz osluškivanja potreba naših kupaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOBIHOME (@bobihome) on

2. Koji proizvod je najtraženiji a koji je Vama najdraži?

Jos uvijek naš prvi proizvod, šolja „dobro jutro zgodnice“. Natpis je nastao u našem ateljeu, i obilježio nas od samog starta.  Kao najdraži bih izdvojila rokovnik, koji je pomjerio granice našeg brenda. Kada stvarate određeni proizvod pored dizajna tu su i mogućnosti koje nerijetko tjeraju na prilagođavanje, ali rokovnik je urađen baš onako kako smo i osmislili na početku.

3. Možete li nam opisati proces stvaranja, koliko je vremena potrebno da od ideje dođe do realizacije?

Prva je naravno ideja ili često potreba za nečim. Kada se postave osnovne stvari onda u toku razrade dosta prođe u razgovoru na temu toga. Volim da pustim vrijeme da odradi svoje i spriječi mogućnost da smo zbog euforije previdjelu neku važnu stvar.  Naravno veliki faktor ima to da li taj proizvod sa svim troškovima izrade, materijalom, porezima ulazi u neku planiranu cijenu koja je predviđena.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOBIHOME (@bobihome) on

4. Ko čini Bobi Home tim?

Bobi je mali tim! Pet zaposlenih osoba za sada uspijeva da zatvori krug od sitnih stvari do krajnje prodaje. Za sada je to tako, trudim se da što realnije sagledavam prilike oko sebe.  Dosta saradnji sa nama sličnim brendovima nam omogućava da proširimo svoj asortiman.

5. Imate online shop, da li je prodaja i dostava namijenjena samo za Crnu Goru?

Za sada je ograničena na Crnu Goru zbog troškova slanja koje još uvijek  pokušavamo da organizujemo da budu niži od onoga što se trenutno nudi kod nas. Online je danas neophodan i vjerujem da će se i tu stvoriti bolji uslovi jer je to problem generalno svih proizvođača na našim prostorima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOBIHOME (@bobihome) on

6. Gdje se nalazi Bobi Home prodajno mjesto?

Prodajna mesta su Delta City Podgorica, Raster Podgorica i Cosmetics Market Kotor. Sve ostale lokacije pokriva online ( www.bobihome.me) i to odlično funkcioniše.

7. Šta nam novo spremate?

Uvek se sprema dosta novih stvari. Bobi kao brend je prvenstveno nastao kao Bobi Home zbog asortimana koji je pokrivao ali sam brend je namenjen i drugoj grupi proizvoda. Konstantno radimo na razvijanju novih stvari i taj proces najduze traje, pitanje je samo kada je pravi trenutak predstaviti ga.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOBIHOME (@bobihome) on

Naslovna fotografija: Facebook Bobi Home

 

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me