DiLine tim
Mar 21, 2020
Posted by: Lozen

Dijana Radonjić, vlasnica DiLine brenda zaslužuje aplauz

Korona virus je zaustavio planetu, otjerao ljude u izolaciju i utjerao im strah u kosti. Covid 19 je odnio mnoge živote, broj oboljelih raste iz časa u čas a planetom se širi nevjerovatna panika. Svi brinemo za sebe i svoje, za zdravlje, za danas ali i za sjutra. Nevidljivi neprijatelj je pokazao koliko smo ranjivi ali i kakvi smo ljudi.

Dok su neki poslodavci odmah podijelili otkaze, ne brineći kako će njihovi radnici podnijeti ovu krizu, kako će platiti kiriju, ratu kredita, račune i od čega će kupiti hranu, neki drugi su svoje radnike zaštitili. Jedna od takvih uspješnih preduzetnica, koja pokazuje brigu i odgovornost za svoje, ne radnike već kolege, za svoj uspješni tim, je Dijana Radonjić, vlasnica brenda DiLine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DiLine ONLINE SHOP (@diline_online) on

,,Želim da se zahvalim celom svom timu, koji sada sadrži skoro 100 zaposlenih. U Beogradu, Novom Sadu, Čačku. Želim da se zahvalim jer smo tim i da im kažem da ćemo sve ovo zajedno progurati. Sada je trebalo da nam bude najbolji period, ali smo stali. Ja se nadam trenutno. I da će sve što smo skoro cele zime  pripremali ipak ulepšati mnoge naše dame. Nije lako nikome sada, čuvajte zdravlje, biće  sve u redu. Ja nikoga neću oštetiti, niti otpustiti, to nikada ne bih dozvolila. Volim vas i čuvajte se.”

DiLine je nastao kao mala porodična radionica za ručno šivene elegantne haljine, koje  kreirala Dijana. Zahvaljujući kvalitetu i dizajnu haljine su brzo osvojile tržište pa se mala radionica razvila u moderan studio u Beogradu. Danas DiLine ima svoje prodajno mjesto i u Novom Sadu, ali je ova uspješna preduzetnica otvorila i kozmetički salon DiLine Beauty.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DiLine ONLINE SHOP (@diline_online) on

Dijana Radonjić je osvojila žene širom regiona, ne samo zbog predivnih haljina koje kreira, već zbog odnosa koji ima prema svom timu i prema ženama sa kojima komunicira putem instagrama. Jedna je od rijetkih poslodavaca koja sa radošću objavljuje da su njene radnice u drugom stanju, ne daje otkaze već čestita i podržava.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DiLine ONLINE SHOP (@diline_online) on

,,Kada na posao krećeš i dolaziš sa osmehom, uspeh ne može da manjka.. Kada svako od nas radi sa dušom, kada se ne meri ko je više, a ko manje, kada svi delimo sve, ljubav, tajne, lepe i manje lepe trenutke svog života… e to je uspeh.  HVALA DEVOJKE MOJE NA TRUDU, RADU I LOJALNOSTI, VOLIM VAS (Ovo su naše devojke iz DiLine studija u Beogradu, imamo još naših lepih dama koje su trenutno na trudničkom i porodiljskom) “, napisala je Dijana u jednom postu

Dijana, zaslužuješ aplauz!

 

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me