indestructible croatia
Sep 20, 2020
Posted by: Lozen

Indestructible – neodoljivi hrvatski brend koji promoviše slowfashion principe

Modna industrija kao jedan od najvećih zagađivača planete polako ali sigurno se okreće održivom pristupu modi. Brza moda, koju karakteriše konzumerizam, trendovi,  jeftini materijali, upotreba hemikalija, izrabljivanje radnika se mijenja onom sporom, kvalitetnom i originalnom, ekološki osviješćenom koja promoviše reciklažu. Hrvatski brend Indestructible osvojio nas je jedinstvenim proizvodima od prirodnih materijala, ručne izrade. Njihov brend biraju žene koje znaju da danas imati stila znači mnogo više od  biti skladno i lijepo obučen, znači birati one modne marke koji su više od mode, koje su način življenja. U želji da saznamo nešto više o ovom hrvatskom brendu koji se odupire instant modi kontaktirali smo dragu Anđelku Valentić

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indestructible Croatia (@indestructibleshopcro) on

  1. Kad i kako je nastao brend Indestructible?

Indestructible je orginalno slovenski brend kojeg smo prije više od 2 godine predstavili i hrvatskoj javnosti. Reakcije i oduševljenje od samog početka su naš vjetar u leđa. Bili smo u 2 trgovine u Zagrebu kao sastavni dio ponude ostalih handmade brandova, a od srpnja 2020. imamo i svoj vlastiti Concept Room u Zagrebu. Jako smo sretni zbog toga, što smo unatoč izazovnoj 2020. godini uspjeli ostvariti svoj cilj.

  1. Ko stoji iza brenda Indestructible?

Iza Brenda stoje 3 žene. Slađana čiji su roditelji iz Hrvatske i koja je CEO Brenda, Lidija koja je glavna i odgovorna u našem ateljeu i bez koje ništa ne bi mogle i Anđelka kao PR i social media brend ambasador.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indestructible Croatia (@indestructibleshopcro) on

  1. Vaši proizvodi su ručni rad i rađeni su od prirodnih materijala, kako kupci reaguju, jesmo li konačno postali svjesni da je modna industrija jedna od najvećih zagađivača planete i da moramo sačuvati prirodu?

Da, izgleda da se svijest potrošača polako ali sigurno mijenja. Slowfashion pokret nije neka novost u ostalom dijelu Europe ali u našim krajevima još uvijek jeste. Upravo tu poruku nastojimo poslati našim pratiteljima na društvenim mrežama, odnosno kako naše ruksake, torbe, majice i modne dodatke mogu kombinirati na minimalno 3 načina, te kako kupnjom jednog proizvoda kupuju pametno i dugotrajno. Npr trakice za kosu mogu nositi na puštenu kosu, svezanu kosu ili pak kao remen u hlačama. Dalje, majice koje su 95% pamuk i 5% elastin jednako dobro idu na traperice, suknju, odijelo odnosno i na štiklu i na tenisicu. Ista stvar je i s ruksacima i torbama. Jer nema smisla kupovati jednu stvar koju nosite u samo jednoj prilici. I nema smisla biti rob velikih street brandova koji svaki tjedan izbacuju nešto novo, a pri tome izgledate kao 90% cura u gradu.

  1. Gdje pronalazite inspiraciju­­?

Nekako smo sami sebi inspiracija. Da, pratimo trendove, uz to volimo modu, volimo ljude i volimo život. Zaključak je ljubav je naša inspiracija – ljubav prema življenju općenito.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indestructible Croatia (@indestructibleshopcro) on

  1. Koji proizvod je najtraženiji?

Mi smo posebno prepoznatljivi po ruksacima Black Love . To je ono što nas ističe od ostalih, a isto tako i majice koje i mi same nosimo svakodnevno. Poruke na majicama živimo i uvijek je neka priča iza svake poruke koju mi osobno predstavimo javnosti. Naša misija je biti jednostavan, a opet poseban brend koji je dostupan svakoj curi sa svojom cijenom i kvalitetom. Ono što nas posebno raduje je da se cure vraćaju. Tada znate da ste na pravom putu.

  1. Imate li web shop i radite li dostavu za Crnu Goru?

Da i DA …Trenutno sva kupovina ide preko web shop stranice www.gumbek.si

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indestructible Croatia (@indestructibleshopcro) on

  1. Šta nam novo spremate?

Radimo na novom web shopu, zakupili smo novu domenu i planiramo redizajn postojećeg. Pripremamo i novu liniju casual/sportske odjeće, čarape Indestructbible, kao i nove boje i modele ruksaka i mušku liniju majica sa kupaljačama popularnih hoodica. Jer nemojmo zanemariti i muškarce u Indestructible svijetu

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me