Mar 13, 2021
Posted by: Lozen

Izgledaš mi kao: Silvia García BARTABAC

Tekst o španskoj blogerki neka vam prije svega bude inspiracija za modne kombinacije, u skladu sa sezonom koja nam stiže. Silvia García BARTABAC je svoj stil i vještinu poigravanja sa trendovima iskoristila da razvije unosan instagram biznis a nama je uvijek zadovoljstvo da pregledamo njene fotografije, jer nam da ideje da spojimo ono naizgled nespojivo, kao i većina blogerki o kojima smo vam do sada pisali.

 

Na svom blogu Bartabac by Silvia piše o temama iz oblasti mode, kozmetike, putovanja, promoviše , dakle, svoj životni stil ujedno promovišući svoj brend. Kaže da je ljubiteljka ležerne gardarobe i da živi svoj životni moto Sanjaj velike snove – uvijek pokušavajući da stvori veće i bolje stvari.

 

Na youtube kanalu dijeli zanimljiv sadržaj i od nje možete saznati koji su to najnoviji trendovi ali i primijetiti da ona uvijek ostaje dosledna sebi i svom stilu. Bez obzira na to šta vam se dopada,  da li provodite dane u kancelariji ili radite od kuće sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju na njenom profilu.

 

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me