Jenna Lyons
Jan 04, 2020
Posted by: Lozen

Jenna Lyons : Tajna uspjeha žene koja oblači Ameriku

Jenna Lyons, bivša kreativna direktorica i predsjednica američkog brenda  J.Crew, u modnom svijetu je priznata i poznata kao ,,žena koja oblači Ameriku“. Uprkos teškom djetinjstvu, razvodu roditelja i vršnjačkom maltretiranju zbog netipičnog izgleda, Jenna je postala jedna od najuticajnijih žena u modnom svijetu. Moda je za nju bila izlaz, bijeg od stvarnosti, šansa da bude ono što jeste, da se bavi onim što voli.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ecemis (@kristinas_wardrobe) on

 

Diplomirala je dizajn, na Parsonsu, 1990. , a od 1993. radi za J.Crew. Na početku karijere, kako sama kaže, bila je asistent nečijeg asistenta ali su je njen talenat, rad, upornost i stav doveli do najvažnijih pozicija u firmi. Borbena, odlučna, obrazovana, posvećena, Jenna je žena sa stilom koja diktira trendove.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rae Feather (@raefeather) on

 

Koja je tajna njenog uspjeha: Jenna je počela od samog početka, što znači da je radila sve one ,,teške” poslove pripravnika ali je zahvaljujući tome naučila sve one vještine koje se ne uče na fakultetu, koje ne znaju ni oni koji preko noći postaju direktori, vještine koje znaju samo oni koji ,,peku zanat”.  Ona zna važnost networking-a, zna koliko je značajno umrežavanje pa je sarađivala sa uspješnim ljudima, poznatim ličnostima koji su bili odlična reklama za njen brend. Spremna je da preuzme rizik, nevjerovatno je kreativna i najvažnije spremna da ode kad osjeti da je vrijeme za to. Svoj netipičan izgled, svoje fizičke mane zbog kojih je trpjela vršnjačko nasilje pretvorila je u svoj zaštitni znak, voljela je sebe baš onakvu kakva jeste što se pozitivno odrazilo i na njenu karijeru. Ulagala je u svoje obrazovanje, predano radila i korak po korak išla ka vrhu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala@itkexp.com (@luxtravelgirl) on

 

Više od dvije godine Jenna nije u J.Crew timu ali je svojim naslednicima ostavila težak zadatak : da održe modno carstvo koje je ona godinama stvarala. Njen prepoznatljivi stil kopiraju žene širom svijeta jer Lyons od mode pravi zabavu. Visoke potpetice, šljokice kad god poželi, različiti materijali i dezeni, animal print , obične pamučne majice, svila, teksas, patike, krzno, kaputi, slojevito, jednostavno, šareno, svedeno …Sve je to njen stil, nepogrešiva je u izboru

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ecemis (@kristinas_wardrobe) on

 

Foto: Facebook

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me