Mar 10, 2023
Posted by: Lozen

Kuda za vikend? Tamo gdje nema priče o politici i izborima

U jeku izborne kampanje, dok nam sa svih strana stižu poruke kandidata za budućeg predsjednika Crne Gore, dok debatuju i obećavaju, najbolje što za sebe možete uraditi je da se isključite.

Ne zato što politikom ne treba da se bavite već zato što ne smijemo dozvoliti da nam uđe u svaku poru života, u svaki razgovor, u svaku viber grupu, u svaku misao.

Zato ovaj vikend provedite razgovarajući o muzici, filmu, uređenju prostora…Šetajte, i ako kiša bude padala, otiđite do obližnjeg lokala da uz vino ili kafu uživate u glasu dragog bića…

Ignorišite slogane, izbjegavajte agresivne pojedince koji dane provode pričajući o svom lideru, tenzije i prepucavanja…Jer to sve nije politika već političarenje, koje kod nas često završi svađom.

Ako vam nije daleko i ako vas ne mrzi, kako bi to rekli mladi, otiđite do Boke, ćakulanje uz obalu zna biti nestvarno lijepo. Duša će vam biti zahvalna iako novčanik neće. Možda nijeste za Boku i more ali onda budite za Trebinje, sladoled kod „Grka“ je dovoljno dobar razlog da odete, a ostale razloge je suvišno nabrajati.

Kuda za vikend? Tamo gdje duši nije tijesno.

 

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me

© Copyright Lozen.me 2018

IMPRESSUM
Naziv pravnog lica: Lozen digital d.o.o
Adresa: Vuka Mićunovića 52b, Nikšić
PIB: 03434826
Izvršna direktorica: Margita Bećirović Vulanović
E mail: kontakt@lozen.me