Domaći sokovi
Apr 27, 2020
Posted by: Lozen

Kupujmo domaće! – podržimo male proizvođače hrane u Crnoj Gori

,,Da li je i vama dosta bezukusnog krompira iz uvoza? Da li vam je dosta onih enormno velikih savršeno oblih i sjajnih jabuka iz supermarketa? Da li se plašite kad svom djetetu dajete komad mesa koji je neznanoga porijekla? Da li biste željeli da za svoju porodicu i sebe imate uvijek provjeren izvor namirnica od lokalnog proizvođača s kojim imate direktan kontakt? Sa druge strane, da li ste spremni da podržite i pomognete lokalnim proizvođačima koji su uslijed ove pandemije dovedeni do ruba opstanka? Kupujmo zdravo! Kupujmo domaće! Pomognimo i sebi i drugima i iskoristimo veličinu naše države kako bi sa svakim proizvođačem imali lični i iskren odnos!

kupujmo domaćeOva grupa je stvorena sa ciljem da na najlakši način spoji ponudu i potražnju za domaćim proizvodima, koristeći prednost društvenih mreža i interneta. Ponuđači su pozvani da svoj proizvod predstave uz opis, lokaciju, fotografije i cijenu i da predlože način dostave (preuzimanje kod proizvođača ili mogućnost dostave do određene lokacije ili do doma kupca). Kupci za kvalitetne, po mogućnosti organski uzgajane domaće proizvode, će se lako naći i stupiti u direktan kontakt sa ponuđačem i dogovoriti oko mjesta preuzimanja robe. Takođe, svi kupci su pozvani da podijele iskustvo svoje kupovine i ocijene proizvod na način što će objaviti sliku i komentar/zahvalu/kritiku / preporuku nakon izvršene kupovine.

Promocije su u ovoj grupi besplatne i cilj osnivača grupe nije nikakav profit i zarada već samo podrška lokalnim proizvođačima usljed nastale situacije. Kako bi grupa proradila u ovom smjeru pozvani ste svi da doprinesete na način što ćete informisati neke lokalne proizvođače koje poznajete da se pridruže grupi i iskoriste je za prodaju svojih proizvoda. Takođe, možete i sami da promovišete nekog proizvođača kojeg poznajete/ imate iskustva sa kupovinom njegovih proizvoda i date članovima grupe više informacija kako i gdje i šta mogu da naruče/kupe. Nakon svaje kupovine, molim vas da podijelite iskustvo što detaljnije i iznesete pohvale/kritike kako bi doprinijeli filtriranju kvaliteta ponude.voće

U grupi neće biti dozvoljene nikakve objave političkog i vjerskog karaktera, uvrede, iznošenje ličnih uvjerenja koja nemaju veze sa ponudom i potražnjom domaćih proizvoda.

Svi članovi koji pokušaju da zloupotrijebe grupu i plasiraju proizvode koji nijesu domaćeg porijekla biće automatski isključeni iz grupe.”

 

Preuzeto sa facebook grupe Kupujmo domaće! – podržimo male proizvođače hrane u Crnoj Gori, kao znak podrške…Kupujmo domaće!

Foto: Facebook

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me