DI studio1
Oct 24, 2019
Posted by: Lozen

Lozen vam predstavlja – DI studio hair & nails

           Dijana Ljutica, vlasnica predivnog salona Di ispričala nam je sve o počecima karijere, tajni njenog uspjeha, ultimativnim trendovima  sezone…Do Dijane su nas dovele sjajne preporuke njenih dugogodišnjih mušterija a ono što je uradila sa našom kosom je magija. Ako želite promjenu prepustite se vještim Dijaninim rukama a inspiraciju potražite na njenom instagram profilu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio DI – hair & nails (@di_studio_hair_nails) on

  1. Kako si i kad ušla u ,,beauty svijet?”

Moja magična priča počinje odmah posle osnovne škole, sa samo 15 godina ušla sam u svijet umjetnosti. Moji omiljeni predmeti su  uvijek bili Likovno, Hemija i Maternji jezik…Voljela sam crtati  i pisati o svemu sto vidim ili osjetim u tom trenutku. Boje su mi uvijek bile bitne, i kao mala koristila sam četkice i tempere za prikaz svog trenutnog raspoloženja. Posle 12 godina rada u nekoliko salona, došlo je vrijeme da ostvarim svoj san. Zahvaljujuci mom suprugu i porodici, otvorila sam magični salon ljepote. Shvatila sam da nije samo bitno uraditi dobru boju ili šišanje, frizer mora ostvariti dobru komunikaciju sa mušterijom, steći povjerenje i uvijek sa osmijehom saslušati sve želje (nekad i nemoguće ) i dati sve od sebe da ih ostvari.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio DI – hair & nails (@di_studio_hair_nails) on

  1. Šta je potrebno da bi se uspjelo u ovom poslu?

U svakom poslu je najbitnije postaviti ciljeve. Dug je put ka ostvarenju, ali kad zaista nešto želite smatram da je lako doći do cilja. Ljubav i kreativnost su jako bitne stvari u mom poslu. Takođe, znanje koje stičem svakodnevno sa raznih edukacija primjenjujem svakodnevno u svom salonu..

  1. Koja je frizura ultimativni trend ove sezone?

U trendu je uvijek zdrava i njegovana kosa. Najviše se nosi lob ( bob ) frizura, koji može da se oblikuje na razne načine. Talasasto, lokne ili ravno sve je trend… Takođe, duga kosa koju možete ukrasiti sa nekim neobičnim ukrasima, mašnama, šnalicama ili nekom pletenicom u boho stilu je super trend frizura. Što se tiče boja, moje omiljene boje ove sezone, pramenovi u toplim tonovima kao što je karamel, kesten, bakar, bež nijanse, bronzani tonovi…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio DI – hair & nails (@di_studio_hair_nails) on

  1. Kako pravilno njegovati kosu u zimskom periodu?

Kosu je obevezno njegovati svaki dan, ne samo u ljetnjem ili zimskom periodu. Na prvo mjesto šišanje na 2-3 mjeseca. Tretmani za dubinsku hidrataciju i oporavak kose (njih radite u salonu) . Pravilan odabir šampona i maske koje koristite kod kuće. Takođe moram naglasiti da je obavezno koristiti prije feniranja ili prese/figara zaštitu  thermal protector, neko ulje ili kremu za hidrataciju.

U zimskom periodu kosa se može više “osušiti” zbog promjene klime,uticaja vjetra ili velike vlage. Obavezno masku ili tretman koji se radi kod kuće posle pranja držite 10-15min. Ne zaboravite da nosite kape koje će zaštiti kosu kad ste napolje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio DI – hair & nails (@di_studio_hair_nails) on

 

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me

© Copyright Lozen.me 2018

IMPRESSUM
Naziv pravnog lica: Lozen digital d.o.o
Adresa: Vuka Mićunovića 52b, Nikšić
PIB: 03434826
Izvršna direktorica: Margita Bećirović Vulanović
E mail: kontakt@lozen.me