kucna djevojcica
Aug 11, 2020
Posted by: Lozen

Mama ,,kućne devojčice” – Niki je divno i brižno dete, nestašno i puno energije

Malena Nikolija Vujović je najpopularnija djevojčica u regionu, zahvaljujući tome što je pametna, duhovita i šarmantna. Njena mama Andrijana objavljuje zanimljive snimke na instagramu i na taj način smo i saznali za ovu duhovitu djevojčicu iz Čikaga. Nikolijini roditelji su porijeklom iz Srbije ali već trinaest godina žive i rade u Čikagu, gdje su se i upoznali i gdje se Niki i rodila. Pitali smo mamu Andrijanu da nam otkrije više o Niki, kako su tekli njeni dani u karantinu, kakva je bila kao beba, kad će doći u Srbiju

  1. Kad ste i zašto odlučili da objavljujete klipove sa malenom Niki?

Ovo sa instagramom se desilo sasvim slučajno. Uvek sam je snimala i slikala (sto ne znači, naravno, po ceo dan), bila mi je jako slatka i zanimljiva i želela sam da zabeležim te momente i da imam uspomene iz različitih perioda, takođe i da šaljem bakama, dekama i rodbini, jer je bila jedina beba u familiji i jedino unuče. Kao i većina majki sam postavljala slike i snimke na facebook i instagram profil. Ja verujem da su je primetile neke javne ličnosti, podelili snimak i tako je sve krenulo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrijana 🌸NIKKI’S MOM🌸 (@kucna.devojcica) on

  1. Kako su ljudi reagovali na prve objave, kakva su iskustva, da li je bilo negativnih reakcija?

Hvala svima koji su uz nas i koji nas prate, naravno da postoje i osude i loši komentari, ali sve je to normalno, ne obazirem se na to ,ne možemo svi isto razmišljati a i svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je jedino bitno da je ona srećna, a ona to jeste.

  1. Kakva je Niki bila kao beba?

Niki je od kad se rodila bila nekako naprednija i drugačija. Rano je i prohodala, i progovorila, priča kao navijena. Često su me savetovali da kontaktiram neke agencije jer je bila kao one bebe sa reklama, ali to je sve zahtevalo previše i vremena i putovanja a ona je bila mala, bake su dolazile da je čuvaju, nekad i bebisiterke a suprug i ja smo radili.

  1. Recite nam nešto više o njoj šta voli da gleda, koja joj je omiljena hrana, o čemu najviše voli da priča…?

Niki je divno dete, brižno, osećajno i dosta razumno za svoj uzrast. Naravno da je i ona kao i sva deca nestašna, puna energije, nekad neposlušna ali sve to u granicama. Da, treba punooo energije za nju. Mnogo voli da se druži, da šeta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrijana 🌸NIKKI’S MOM🌸 (@kucna.devojcica) on

  1. Kako je podnijela period karantina?

Kao što sam rekla ona voli da šeta, da bude sa drugarima, da je napolju tako da nije bilo lako dok je karantin trajao, ali smo nalazili zanimacije i izgurali i to. Igrale smo se, crtale, šetale po kraju, učile, spremale hranu, pričale preko telefona, svaki dan po nešto novo da dan brže prođe. Mnogo više vremena smo provodile zajedno od kad je korona počela, moja firma je trenutno zatvorena, dok traje sve ovo sa virusom.

  1. Da li je Niki dolazila u Srbiju?

Za sad planiramo da dođemo na odmor u Srbiju kada prođe ova situacija, ali trenutno naš život ovde vidimo. Verujem da ćemo se jednog dana vratiti u Srbiju da živimo ali ne znamo kad.

  1. Jeste li se nekad pokajali što ste počeli sa objavama?

Nisam se pokajala kada je sve ovo u pitanju, ne vidim nešto loše u tome, jer meni treba desetak minuta da je snimim ili slikam, a ceo dan je njoj posvećen, Niki ima srećno detinjstvo, u nju ulažemo maksimalno truda i pažnje, što mislim da mnogi i vide. Niki nije svesna popularnosti niti zna šta su društvene mreže, ali ni mi nismo svesni sve dok ne uđemo na instagram. Živimo u Americi, i naš život se ništa nije promenio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrijana 🌸NIKKI’S MOM🌸 (@kucna.devojcica) on

Foto: Instagram kucna.devojcica

Tekst i fotografije objavljeni uz odobrenje Andrijane Vujović

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me