moji -cokoladni- naslovna
Dec 03, 2018
Posted by: Lozen

Moji čokoladni kolači – knjiga koju morate imati ako volite čokoladu

Gospodarski list, u saradnji sa Natašom Pralicom izdao je knjigu Moji čokoladni kolači. O Natašinim slasticama smo vam pisali jer vjerujemo njenim receptima,svi oni kolači koje smo prvili po njenoj recepturi su nam dobro ispali. U trenucima kad ne znamo šta da kuvamo, koji kolač da napravimo dobar recept nam zlata vrijedi, a Natašin blog je prepun inspiracije.  Saradnja sa Gospodrskim listom je za Natašu sasvim novo iskustvo, a rezultat toga je predivni kuvar sa receptima i fotografijama čokoladnih kolača, evo šta nam je o toj saradnji otkrila

  1. Po kom kriterijumu ste birali recepte koje ćete objaviti?potpisivanje knjige

U dogovoru sa urednicom , birale smo zajedno recepte i prisiglo ih je zaista puno. Kod odabira bilo nam je bitno da su recepti pripremljeni sa čokoladom da bi se sam recept mogao uklopiti u čokoladnu kuharicu. Pazili smo da se ne ponavljaju recepti iz prijašnjih kuharica, već da bude nešto novo što nije viđeno. Samom eliminacijom recepata koji se nisu uklapali u te kriterije, izbor se sužavao i izvačili smo one najinteresantnije.

  1. Je li Vas neki recept iznenadio, na način da nikad prije nijeste nešto slično probali?

S obzirom da za blog većinom isprobavam i objavljujem nove recepte, nema tu puno iznenađenja. Možda bi mogla izdvojiti čokoladne princes krofne i kockaste šubare, koje su zasjale u neuobičajenom izdanju.

  1. Koliko su zahtjevni recepti, u smislu vremena i načina pripreme, kao i u smislu proizvoda koji su potrebni?

Knjiga sadrži različite kategorije kremaste, suhe, torte…… Prilagođena je da si svatko može pronaći nešto za sebe. Većinom su recepti jednostavniji i pristupačni, mada se nađe i onih recepata koji su za posebne prilike i treba više truda oko njih.

  1. Više od 180 recepata našlo je svoje mjesto u knjizi, koji je Vaš favorit?

Ima dosta recepata koji su se mojim ukućanima i meni zaista svidjeli i zato često puta znam reći da se svakako isplati imati ovu kuharicu. Evo izdvojit ću jednoga koji mi je poseban i nalazi se prvi u knjizi pod nazivom Premija.

 

Knjiga je dostupna u cijeloj Hrvatskoj. Inače osim Hrvatske knjiga se štampa i za slovensko tržište. Knjiga se još može naručiti preko emaila Gospodarskog lista narudzbe@gospodarski-list.hr ili na broj telefona 01/38 – 43 -222. Svi oni  koji žive van Hrvatske i Slovenije kuvar mogu poručiti  na stranici Gospodarskog lista preko weba, s tim što se uz cijenu kuvara plaća i poštarina, zavisno  o državi u kojoj živite.

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me