Aug 14, 2018
Posted by: Lozen

Neka vaš izbor bude soba na otvorenom

Zbog potrebe da im ponuda bude što originalnija kako bi se nadmudrila konkurencija pojedini hoteli nude noćenje
u sobama na otvorenom. Šatori, kamp – prikolice i vreće za spavanje sad su zamijenjeni luksuznim krevetima koji su postavljeni ispod vedrog neba. Za sve one koji žele da osjete duh kamenog doba idealno mjesto za odmor je hotel Kaga Kama koji se nalazi među stijenama planine Sederberg, u pećini na jugu Afrike. Sem soba na otvorenom on nudi i sobe unutar same pećine, namještaj od prirodnih materijala, logorsku vatru.

U predivnim švajcarskim Alpima nalazi se soba na otvorenom , koja je dio Null SternHotel-a. Francuski ležaj, tepih, noćni stočići, lampe – to je sve od namještaja što ova soba ima. Uz noćenje koje košta 230 evra  dobija se i doručak u krevetu.

Luksuznu varijantu sobe na otvorenom nudi njujorški hotel AKA Central Park. Terasu na sedamnaestom spratu su pretvorili u predivnu sobu, sem skupocjenog namještaja gostima je na raspolaganju i teleskop za posmatranje zvijezda. Noćenje, uz romantičnu večeru sa šampanjcem i jagodama u srcu Menhetna, košta 2000 američkih dolara.

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Facebook

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me