Jan 18, 2021
Posted by: Lozen

Pandemija uticala i na modnu industriju: U prodaji dukserica s maskom

Pandemija koronavirusa između ostalog je uticala i na modnu industriju. U posljednjih nekoliko mjeseci vidjeli smo kako modni brendovi smišljaju jedinstvene dizajnerske maske.

Posljednji modni trend je maska ​​,,pričvršćena“ za odjeću, umjesto da bude dodatak. Modni brend PrettyLittleThing lansirao je duksericu s maskom, prenosi Klix.ba.

Dukserica dolazi s maskom ušivenom oko vrata. Dostupna je u sivoj i crnoj boji, a košta 16 funti. Na svojoj web stranici, brend je pojasnio da dukserica s maskom ​​nije medicinska zaštita za lice.

,,Imajte na umu da ova dukserica nije zaštitna maska. PrettyLittleThing ne garantuje medicinsku zaštitu od dukserice s maskom. Stoga vas molimo da i dalje slijedite i praktikujete sve relevantne preporuke za socijalnu distancu ”, navodi se u opisu.

Prije toga, brend je dizajnirao i haljinu koja sadrži ugrađenu masku. Model Lottie Moss primijećena je kako ga nosi haljinu u Londonu u septembru.

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me