Kendall Jenner
Jul 31, 2020
Posted by: Lozen

Pogledajte kako izgleda dom supermodela Kendal Džener

Uvijek me oduševljavao prostor i ljudska vještina da ga ispuni na način da djelo koje je stvoreno izgleda kao da ga je sama priroda stvorila tu. Forma mora imati sadržaj a sadržaj mora biti povezan sa prirodom, pravilo je kojeg se pridržavaju ljudi struke koji ne odustaju od etike i estetike u arhitekturi. Iako svejdočimo divljoj gradnji, betonu i staklu, jer pare imaju bahati a strukom se bave većinom halapljivi, desi se da nikne i neki biser arhitekture koji probudi staru nadu da čovjek može bolje i ljepše od onog što mu se servira.

Arhitektura je kultura, esencijalno značajna umjetnost po kojoj se može procijeniti civilizacijsko dostignuće, treba da se zapitamo Kendalkoja su dostignuća našeg doba i jesu li prevazišla ljepotu jednog Akropolja ili jednog Koloseuma, i zašto nijesu.

Ipak, i danas se grade umjetnička djela u kojima se može živjeti, koja zadovoljavaju sve kriterijume, i izgledaju predivno. Savršen eksterijer zahtijeva do perfekcije uređen enterijer, a zahvaljujući društvenim mrežama možemo naučiti od profesionalaca one male trikove koji su jako važni ako smo krenuli u proces gradnje ili preuređenja životnog prostora. Vaš dom treba da liči na vas, zato uvijek recite arhitekti šta želite, ali ipak dozvolite da on procijeni da li su vaše želje u skladu sa prostorom.

Jako je važno da iskoristite sve potencijale prostora, da kreirate savršenstvo, uređenje doma je uvijek izazov  naročito za one ljude koji vole više različitih stilova, a najviše za one koji imaju više želja nego para, zato inpiraciju potražite na netu, mi vam predstavljamo dom supermodela Kendal Džener. Manekenka je vrata svog novog  doma u Los Anđelesu otvorila ekipi magazina Arhitectural Digest, pogledajte, pronađite inspiraciju i pišite nam koje teme vas interesuju iz oblasti dekora i dizajna

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me