Jan 19, 2021
Posted by: Lozen

Pogledajte nove kolekcije iz Milana koje se fokusiraju na udobnost dok smo u izolaciji

Milanska nedjelja mode ove godine je virtuelna, ali modni gigant Fendi je imao šestominutnu reviju muške odjeće koja se fokusira na udobnost za vrijeme izolacije.

Prvi komadi Fendijeve najnovije linije luksuzne muške odjeće prikazani su u stilu muzičkog videa koji je emitovan sa milanske nedjelje mode samo u digitalnom obliku, prenosi britanski Gardijan.

,,Glavnu ulogu” je igrao maslinasti kaput sašiven od svilene unutrašnje postave – “najmekši dio”, a bez pametnog, strukturiranog gornjeg sloja, rekla je Silvija Fendi.

,,Ovo je terapijska moda”, objasnila je Fendijeva, kreativna direktorka za mušku odjeću brenda koji su osnovali njeni baba i djed prije 96 godina, govoreći preko Zuma iz svog milanskog studija.

,,Nemoguće je razgovarati o modi i ne govoriti o tome šta se trenutno dešava u svijetu. To mijenja odjeću i način na koji se predstavlja”, rekla je Silvija Fendi.

Izvor;rtcg

Foto:https://www.lofficielusa.com/

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me