Dec 15, 2020
Posted by: Lozen

Proizvodi Mulier brenda idealan su poklon za praznike

Odbrojavanje do praznika uveliko je počelo i u skladu sa tim predstavljamo vam brend Mulier jer su njegovi proizvodi  idealan izbor za novogodišnji poklon. Obradujte sebe i vama drage žene ručno rađenim proizvodima, koje izrađuju četiri žene a namijenile su ih upravo ženama. Marija Laković, njena majka i dvije sestre stoje iza brenda koji priča priču upravo o ženi. Sa zadovoljstvom smo razgovarale o brendu, inspiraciji, popustima

  1. Kad i kako je nastao brend?

Brend je nastao sasvim spontano, u julu 2019. ali rekla bih da njegovi korijeni dosežu mnogo dalje.  Kod nas u kući se uvijek cijenio ručni rad i ljubav prema tome  prenijele su mi majka i tetka koje su u mladosti i same plele džempere, izradjivale nakit. U početku smo počeli sa heklanim topićima, džemperima i kapama, a u julu ove godine u svoju ponudu uvrstili smo i nakit po kome je Mulier sada najviše i prepoznatljiv.

Foto: Mulier design

 

  1. Otkud naziv brenda?

Nakit zaista priča priču o ženi, predstavlja njen odraz i govori o njenom karakteru. Stoga smo došli na ideju da naš brend i nosi naziv Mulier, što u prevodu sa latinskog znaci žena.

  1. Ko stoji iza brenda?

Porodično smo vezani za Mulier. Majka, moje dvije mlađe sestre i ja – Marija Leković. Svaka od nas ima svoju osobenost i jedinstvenost koja kada se spoji čini cjelinu, odnosno Mulier.

  1. Kako biste opisali Vaš brend?

Naš nakit bih opisala kao jedinstven, efektan i drugačiji koji podiže svaku modnu kombinaciju. Smatram da dobar komad nakita a pogotovo minđuše mogu kombinaciji dati jednu totalno drugačiju notu i ka tome težimo u kolekciji. Naš nakit nose djevojke i žene koje žele biti jedinstvene, koje žele da se istaknu i budu drugačije.

 

Foto: Mulier design

 

  1. Koliko se kod nas cijeni ručni rad, da li smo počeli da uviđamo ljepotu i vrijednost ručnog rada?

Želim da vjerujem da se ručni rad cijeni i cijeniće se. Prave stvari nikada ne gube na značaju. Kada nešto napravite vi ostavljate dio sebe u tome. Stvar koju je napravila osoba kao izraz svoje kreativnosti postaje cjenjenija daleko više nego proizvod masovne proizvodnje.

  1. Gdje crpite inspiraciju?

Inspiracija uvijek dođe kad se smjestimo za radnim stolom i počnemo da radimo, uglavnom nam tada najviše naviru ideje, šare i boje. Dešava  se i u toku dana da nam dođe neka ideja za nove minđuše i uglavnom je zapišemo i potrudim se da to čim možemo ostvarimo.

  1. Koji proizvod je najtraženiji a koji je Vama najdraži?

Najteženiji proizvod su trenutno minđuše, a prošlog ljeta su to svakako bili heklani topići. Sad smo u ponudi ubacili i džempere i zadovoljni smo reakcijom ljudi, jer smo već prvi dan imali nekoliko porudžbina. Najdraže su nam  svakako minđuše, jer kao što smo i  rekli nakit zaista priča priču o ženi, predstavlja njen odraz i govori o njenom karakteru.

 

Foto: Mulier design

 

  1. Gdje se mogu poručiti proizvodi i vršite li dostavu?

Proizvode možete poručiti na našoj instagram stranici mulier__design, ili na našoj Facebook stranici Mulier design, šaljemo širom Crne Gore, a slali  smo i za inostranstvo.

  1. Šta nam novo spremate?

Decembar je mjesec praznika i poklona, zato smo u skladu sa tim uradili novu kolekciju minđuša, džempera, kapa, traka za kosu i kolekciju za najmlađe. Aktuelni su i popusti na minđuše 10% na jedan par, 15% na 2 para, 20% na 3 para, ukoliko naručite 4 para jedne su gratis. Pripremamo novu kolekciju minđuša i kolekciju za djecu, a možemo reći i da vam svašta novo spremamo.

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me