Marjam
May 06, 2020
Posted by: Lozen

Savršene modne kombinacije za povratak na posao

 

Polako ali sigurno vraćamo se poslovnim obavezama, samim tim vrijeme je i da razmislimo o odjevnim kombinacijama za poslovne prilike. Godinama već kao da ne postoje pravila, primijetno se prelazi granica dobrog ukusa i poslovni stil sve više postaje ležeran, opušten pa nekad ne znate da li je neko krenuo u kancelariju ili sa prijateljima na kafu.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by М А Р Ь Я М ❤️ (@m.a.r.i.a.y.m) on

 

Nažalost, ne postoji vakcina protiv neukusa, na sreću svi smo dovoljno slobodni da nosimo ono što hoćemo i kad hoćemo ali na našu odluku šta nositi i kad treba da utiče znanje. ,,Elegancija je jedina ljepota koja ne prolazi”, govorila je Odri Hepbern i upravo ta elegancija je ono što se očekuje od poslovnih ljudi, kad je moda u pitanju. Znati šta je pristojno a šta ipak nije je elementarna stvar, zato ne dozvolimo sebi da izgledamo vulgarno.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by М А Р Ь Я М ❤️ (@m.a.r.i.a.y.m) on

 

Ma koliko ova priča zvučala površno treba je pričati, jer sve smo manje dame i gospoda, sve smo manje pristojni. Koliko god ima onih koji bi polemisali na ovu temu, koji bi našli zamjerku i problematizovali pristojnost, dame i gospodu, tvrdimo da je ,,stil način na koji kažete ko ste a da ne morate ni da progovorite”, zato se potrudite da vaš poslovan stil prati vašu karijeru.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chic. Work. Chick. (@chicworkchick) on

 

Pisali smo vam o poslovnom stilu, i dali smo obećanje da ćemo više pisati o temama iz oblasti mode, njege i kozmetike, to obećanje ćemo ispuniti jer smo ovih dana i sami inspirisani. Pišite nam na adresu kontakt@lozen.me kako bi zajedno kreirali sadržaje

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chic. Work. Chick. (@chicworkchick) on

Foto: instagram

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me