Tara E
Jan 28, 2020
Posted by: Lozen

Tara Emad ljepotom i raskošnim talentom osvaja svijet

Tara Emad egipatsko-crnogorska manekenka i glumica oduševila nas je ljepotom, kulturom, obrazovanjem, poslovnim uspjehom. Njena majka, koja je iz Danilovgrada, njenog oca upoznala je kad je putovala za Kairo, kao službenica austrijske ambasade. Drago nam je što Tara jednim dijelom svog bića potiče iz našeg crnogorskog krša. Ova predivna djevojka proglašena je za Miss Tara EmadTeen Egipta  i bila je prva pratilja na izboru za Miss Teen svijeta, ali je proglašena i za najbolju učenicu Egipta, uz redovnu školu završila je  deset razreda i na našem jeziku, pa je na taj način naučila više o jeziku i kulturi zemlje za koju kaže da je njena druga domovina. Sem našeg jezika Tara govori arapski i engleski, a uvijek ističe značaj obrazovanja. Djevojka vanvremenske ljepote, uspješno osvaja svijet mode i umjetnosti, a sada i studira primijenjenu umjetnost i nauku na Njemačkom Univerzitetu u Kairu i priprema masters za Media dizajn. Smatrajući da ne možemo naći bolji primjer i uzor za mlade zamolili smo Taru da nam kaže nešto više o sebi, planovima, uspjesima, beauty rutinama.

 

  1. Dokazali ste da se možete uspješno baviti glumom i modelingom a da pritom budete i najbolja učenica Egipta, kako ste sve to postigli?

Ja sam uvijek voljela da ucim a i majka me od ranog djetinjstva naučila da pravim raspored za učenje i za slobodne aktivnosti. To mi jako pomaže  kada imam puno različitih obaveza.

 

  1. Često ističete značaj obrazovanja i motivišete druge da se obrazuju, koliko je znanje u današnjem vremenu doista važno?

Obrazovanje je jako važno u bilo koje vrijeme.  I mi bismo trebali uvijek da ga unapređujemo i da učimo o novim stvarima, idejama. Ono nikad ne bi trebalo da prestane.

 

  1. Crna Gora je Vaša druga domovina, šta Vam se najviše dopada u Crnoj Gori a šta je ono što biste možda promijenili­­?

Obožavam planine, more, rijeke i zelenilo  i naravno crnogorska jela. Skoro ništa ne bih promijenila. Samo da je Crna Gora malo bliža Egiptu da bih mogla češće dolaziti.

 

  1. Otkrijte nam Vaše beauty trikove

Imam svakodnevne male navike i pokušavam da ih se pridržavam što je više moguće. Pijem što više vode i ne stavljam šminku kad nijesam na snimanje da bi mi lice disalo. Nemam neke posebne kreme koje stavljam ali su generalno kreme bazirane na vodi – bez ulja. Bavim se jogom, baletom i pilates i probam da što više jedem kući spremljenu hranu.

 

  1. Šta smatrate Vašim najvećim uspjehom

Ne volim da izdvajam bilo koji uspjeh jer svi su oni na poseban način najveći. Dali su to serije, filmovi sa najpoznatijim arapskim glumcima , međunarodne kampanje,  pozorisna predstava, ili  je najveći uspjeh to što inspirišem omladinu da ne odustaju od svojh Emad Tarasnova ali ni od učenja.

 

  1. Omiljeni kreator, film i knjiga

Kreator: Deana Shaaban, Okhtein, Paolo Sebastian

Film: The colour purple

Knjiga: Sweetness in my belly

 

  1. Na kojim projektima trenutno radite?

Upravo sam se vratila iz Saudijske Arabije gdje je bila premijera moje prve pozorišne predstave “Aladin”. Sad u Kairu pripremamo drugu premijeru iste predstave. U isto vrijeme privodim kraju snimanje filma “Kaseta broj 6” gdje sam glavna ženska uloga. To je Tara E.priča  o grupi prijatelja koji se odaju drogi. Počela sam i sa snimanjem TV serije  “Zašto da volimo opet” koja ce biti prikazana u vrijeme mjeseca Ramazana kada je najveća TV gledanost u Arapskom svijetu.

 

  1. Savjet za djevojčice koje tek ulaze u svijet modelinga i glume

Ne odustajte od svojh snova i uvijek vjerujete u sebe.

Foto: Privatna arhiva

Slične objave

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design by: Webfox.me                                                               © Copyright Lozen.me 2018                                                                   kontakt@lozen.me